Fier zijn we! En verheugd om je te verwelkomen op onze gloednieuwe website, www.trixolutions.com!

👉 Bij Trixolutions hebben we één missie: leidinggevenden helpen groeien door middel van het aanscherpen van dé nodige softskills om succesvol te zijn, nu en in de toekomst!

👉 Onze website is ontworpen om je een diepgaande blik te geven op wie we zijn en wat we te bieden hebben.

👉 Onze aanpak: Exploreer gerust op onze website hoe we concreet onze trainingen maken en geven. Kijk zeker ook naar ons specifieke aanpak op vlak van duurzame gedragsverandering en activatie op de werkvloer.

👉 Onze opleidingen: Leer meer over de brede reeks waaier van leiderschapsvaardigheden die we aanbieden. Of je nu op zoek bent naar vaardigheden voor een beginnende of ervaren leidinggevende, wij kunnen je ermee helpen. Of wil je je eerder bekwamen op vlak van teamleiderschap met Lencioni? Dan ben je dankzij ons officieel partnership met Lencioni aan het goede adres!

👉 Ons Team: Maak kennis met de getalenteerde en gepassioneerde mensen achter Trixolutions. Onze experts staan klaar om met jou samen te werken om jouw opleidingstrajecten te realiseren.

👉 Projectportfolio: Bekijk enkele van onze meest succesvolle projecten. We zijn er trots op samen te werken met bedrijven van elke omvang en industrie.

👉 Open Lencioni Opleidingen: Dankzij onze jarenlange samenwerking met The Table Group van Patrick Lencioni, zijn we jouw ideale partner om jouw teams te begeleiden naar sterkere en effectievere teams. Of wil je ook zelf leren hoe je dat doet, wordt dan een Lencioni Teamcoach via één van onze open Lencioni Opleidingen.

🔆 Contacteer ons: Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? We horen graag van je. Gebruik ons contactformulier of vind onze locatie op de kaart.

❤️ Bij Trixolutions geloven we dat de toekomst van bedrijven afhangt van hun vermogen om hun leidinggevenden écht als catalysator in te zetten. Wij zijn hier om jou te helpen die toekomst vorm te geven.

Klaar om te beginnen? Check it out! www.trixolutions.com.

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in op onze Trixolutions Nieuwsbrief