Hoe ontsluiten sommige van de topleiders ter wereld het potentieel van anderen, creëren ze vertrouwen en leiden ze veranderingen?

 

Het kennen van deze tien signalen zal uw teams en teamleaders sterker maken, het vertrouwen en de veerkracht vergroten en u helpen de prestaties op het werk te verbeteren. Dit is een leiderschapsgamechanger!

 

Niet iedereen drukt zijn kwetsbaarheid op dezelfde manier uit en niet iedereen vindt dezelfde dingen kwetsbaar. We kunnen kwetsbaar zijn tijdens spannende of grote momenten, zoals het ontvangen van openhartige feedback van een vertrouwde collega of wanneer we iemand moeten laten gaan vanwege prestatieproblemen.

 

We kunnen ons ook elke dag kwetsbaar opstellen met kleine momenten zoals het complimenteren van iemand in een team, het vragen om hulp of zelfs het luisteren naar iemand.

 

Als u bij een collega een teken van kwetsbaarheid kunt herkennen, kunt u op de juiste manier reageren. Als u de signalen kent, kunt u bepalen hoe u moet handelen als u zich kwetsbaar voelt op het werk.

 

Hoeveel van deze signalen pas jij al toe?

 

Meer lezen?

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je in op onze Trixolutions Nieuwsbrief