22/11/2019 – Gratis Infosessie -STORYTELLING: de kracht van VERHALEN.

STORYTELLING: de kracht van VERHALEN

Verhalen brengen mensen in beweging. Storytelling is daarom een effectief middel om anderen te inspireren, uw idee of project krachtig naar voor te brengen en de betrokkenheid en motivatie te vergroten.

WAT?

In deze gratis infosessie lichten we een tipje van de sluier van wat je in een opleiding ‘Storytelling’ mag verwachten. Zowel naar inhoud als naar vorm en oefeningen geven we je een eerste indruk naar aanpak, doelstelling en resultaten van zo’n opleiding.

Namelijk anderen te overtuigen met een goed verteld verhaal en zo je presentatie, idee of project naar een hoger niveau te brengen.  We bekijken hoe u een boodschap kort maar krachtig kunt verpakken zodat de inhoud blijft plakken. U leert hoe een sterk verhaal in elkaar zit en hoe u een inspirerende verteller wordt.

Met een goed gebracht verhaal slaagt u er in uw visie beklijvend te verwoorden, een veranderingsproces te faciliteren, anderen enthousiast te maken en de waarden van uw organisatie  te versterken.

VOOR WIE?

Deze infosessie is bestemd voor HR- en Managementprofessionals die onze expertise en aanpak willen opsnuiven en met hun communicaties en presentaties meer impact willen hebben.

 

OP HET PROGRAMMA

  • Storytelling: de kracht van verhalen.
  • De CAST-techniek: Content, Audience, Story & Telling
  • Verhaalstructuur: het bouwplan voor verhalen met stevige fundamenten
  • Verhaaltechnieken: er zijn veel verschillende manieren om een verhaal te brengen zoals urgentie, het gebruik van narratieve elementen, het opbouwen van een spanningsboog, het toevoegen van een goed plot en verhaalwendingen.
  • Presentatieplan ontwerpen: in dit gedeelte leert u visuele elementen toe te passen en zo te combineren dat ze meteen duidelijk en overtuigend zijn. U leert de aandacht van uw toehoorders vasthouden tijdens uw presentatie.
  • Praktische oefeningen: aan de hand van diverse interactieve cases en oefensessies brengt u de geleerde tools en technieken meteen in de praktijk.

DOOR WIE?

Tom Van Dorst

Tom is een dynamische trainer/coach die steeds vanuit een rugzak boordevol ervaring bedrijven, teams en individuen begeleidt om buiten de comfortzone te gaan. Hij gebruikt de vaardigheid om snel vertrouwen op te bouwen met zijn deelnemers en coachees om op die manier mensen te helpen in het leren van nieuwe dingen.

Tom Van Dorst

Hij is een expert in de drie grote softskills domeinen: management en teams, communicatie en sales. Deze ideale mix kon hij reeds inzetten bij kleine én grote bedrijven in verscheidene sectoren. Tom is in vele markten thuis en geeft deze ervaring graag door aan jou.

Kijk alvast eens op www.linkedin.com/in/tomvandorst  of zijn website www.trixolutions.be .

PRAKTISCH

De opleiding vindt plaats op vrijdag 22 november 2019 van 14u00 – 16u00.

Locatie: GEAR Offices in Zaventem

Maximum 12 deelnemers.

Meer details krijgt u via uw inschrijvingsbevestiging.

INSCHRIJVEN