E-Learning

E-Learning

De voordelen van e-learning raken meer en meer bekend.

  • Flexibiliteit – deelnemers kiezen zelf wanneer en waar ze leren.
  • Asynchroon – deelnemers hoeven niet meer allemaal tezamen te zijn om te leren
  • Schaalbaarheid – 50 of 150 deelnemers? Maakt niet uit.
  • Kostenbesparend – een éénmalige investering haal je er snel uit
  • Tijdbesparend – geen reistijd meer, geen repetitieve steeds terugkerende taken en initiatieven meer
  • Leren op maat – makkelijk aan te passen aan verschillende types van doelgroepen
  • Leuker leren – het is geen geheim meer dat zeker de jongere generatie een voorkeur heeft voor digitaal leren
  • Overzicht van de prestaties – we kunnen meten wat, waar en hoe deelnemers geleerd hebben
  • Interactief – je zou het niet direct verwachten maar e-learnings kunnen best interactief zijn met oefeningen, quizzen, examens, …
  • Visueel – het visuele aspect vergemakkelijkt het om leerstof te capteren

Onze learning architects en instructional designers zoeken de ideale mix tussen multimedia en interactie, tussen leren en experimenteren, tussen kijken en doen, tussen aanleren en inoefenen.

We denken voor elk project een uniek leerconcept op maat uit, dat precies past bij de doelgroep en de leerdoelstelling.

Meer info

Video & animatie

Video is king! En animatie is queen! Of is het omgekeerd? In elk geval, wij houden van beide.

De mogelijkheden van video zijn bijna oneindig. Met video toon je leersituaties die uit het leven gegrepen zijn: een belangrijke procedure, de werking van een machine, de meest succesvolle verkoopstechnieken …

Waar video tekortschiet, is animatie heer en meester. Een moeilijk concept wordt in een korte animatie plots glashelder. Een complexe situatie wordt visueel geabstraheerd tot een behapbaar resultaat. En als er iets in brand moet staan, doen we dat ook liefst in een animatie.

Of het een e-learning wordt met leerrijke video, gefilmd door onze live action specialisten, of met een coole animatie, gemaakt door onze motion graphic designers, dat bekijken we natuurlijk samen.

Meer info

LMS Platformen

Meten is weten! Wil je de “return on investment” van je leertrajecten opvolgen, dan is een LMS een “must have”. Heb je er zelf geen? Geen nood, we maken er één of gebruiken een Cloud-LMS om je alvast dezelfde voordelen te kunnen aanbieden.

Leertrajecten makkelijk en flexibel opvolgen, inschrijvingen beheren zoals jij dat wilt, resultaten in een mooi overzicht? Dat kan! Of het nu gaat om een bestaand Learning Management Systeem, een LCMS, een LRS of een mini-LMS op maat, onze developpers brengen de noden en wensen in kaart en geven professioneel advies.

Het resultaat? Een implementatie die jou op het lijf geschreven is: simpel, helder en betaalbaar. Met SSO of een koppeling met het CRM indien gewenst.

Meer info